top of page

Dobrodošli med nami! Smo strastna skupina izjemno izkušenih in visoko usposobljenih reševalcev, združenih v skupno poslanstvo: reševanje življenj in zagotavljanje izjemne nujne medicinske oskrbe. Z vsako intervencijo se zavedamo, da imamo priložnost biti ključni dejavnik pri reševanju življenj in olajšanju trpljenja. Naše izkušnje so oblikovane z dolgoletnim delom na terenu, pri čemer smo se srečali s številnimi izzivi in raznolikimi scenariji. Zavedamo se, da je reševanje življenj več kot le posel - je naša strast in predanost, ki nas žene k stalnemu izboljševanju.

  • Instagram
  • Facebook
  • YouTube
IMG_5425.jpeg

Naša zgodba

Skupaj smo kot ekipa zaposleni v zdravstvenemu domu v Škofji Loki, kjer že vrsto let sodelujemo v oskrbi prebivalcev te občine. Pretekla leta smo na tekmovanjih ponosno nosili ime ustanove ter dosegali znanje in rezultate v dobro okoliških prebivalcev. Sedaj smo se odločili da ekipo dvignemo na naslednjo raven in se tekmovanj lotimo z še večjim zanosom in tekmovalnostjo kot do sedaj. Prav zato smo se odločili da gremo z ekipo svojo pot in dosežke dosegamo pod lastno taktirko.

Kot ekipa smo izjemno povezani v vseh delih življenja in se resnično kot v romanu Alexandrea Dumassa, Trije mušketirji zavedamo reka: VSI ZA ENEGA, EDEN ZA VSE.  

 

Naša ekipa se lahko pohvali s številnimi dosežki v preteklih letih.  S svojim izjemnim znanjem in spretnostmi smo dosegli odlične rezultate na tekmovanjih za reševalce, kjer smo se pomerili z najboljšimi ekipami iz celega sveta. S ponosom smo osvojili peto mesto na mednarodnem prvenstvu, dve leti kasneje tretje mesto ter leta 2018 drugo mesto na nacionalnem prvenstvu v Sloveniji. V septembru 2023 smo na mednarodnem tekmovanju na Cipru dosegli prvo mesto!  Ti dosežki so plod našega trdega dela, nepopustljive predanosti in stalnega izobraževanja.

Strast, ki jo imamo do reševanja življenj se odraža tudi v našem odnosu do skupnosti. Aktivno se vključujemo v lokalne projekte, izobražujemo in ozaveščamo o prvi pomoči ter promoviramo varnost in zdravje. Z močno povezavo med reševalci in skupnostjo želimo vzpostaviti zaupanje, razumeti potrebe in biti tam, ko nas potrebujejo.

Dobrodošli v svetu strasti, predanosti in profesionalnosti - naš svet reševalcev, kjer vsak dan stremimo k reševanju življenj in pomagamo tistim v stiski.

Poslušajte interviju z nami na radio Sora

PRIJAVITE SE 

Prijavite se na novice in za naše uspehe izveste prvi

Hvala za podporo!

bottom of page